PLATA

Plata produselor comandate se poate face astfel: în sistem ramburs cu numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

  1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat.

Plata in numerar (ramburs) se va face la livrarea comenzii, în lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea. In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. Datorita faptului ca folosim acest sistem ramburs, societatea noastra BOSFOR DECOR nu poate emite CHITANTA pe numele Dvs., astfel curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet „INCASAT PENTRU BOSFOR DECOR ” suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.

 

  1. Plata prin transfer bancar 

Plata prin ordin de plata se face în baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre noi.

Dovada platii trebuie trimisa catre SC BOSFOR DÉCOR SRL la adresa de e-mail office@bosfordecor.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul  SC BOSFOR DÉCOR SRL indicat pe comandă.

Updating…
  • Nu este nici un produs în coș.