De unde vine numele Bosfor Decor Horeca & Home Decor?

Bosfor – „Gura Mării Negre” cunoscută şi ca „Strâmtoarea Istanbul” este o strâmtoare între Europa şi Asia, care leagă Marea Neagră cu Marea Marmara.

Este locul de unde aducem materialele textile. Bosfor – un cuvânt legat de Turcia și de familia mea.

Eu sunt Adriana Kurtoglu și sunt omul din spatele a tot ceea ce înseamnă Bosfor Decor Horeca & Home Decor.

Iubesc ceea ce fac și fac ceea ce iubesc.

Iubesc să lucrez cu oamenii și îmi place să fac lucruri frumoase.

Ma împlineste in fiecare zi bucuria și satisfacția omului multumit pe de o parte si bucuria mea personală pe de alta parte.

Să văd rezultatele muncii mele în foarte multe locații din judet dar și din străinătate este o mulțumire și o împăcare a sufletului meu.

Prin Bosfor Decor Horeca & Home Decor am readus pe piața decorațiunilor textile bunul gust si calitate a superioar ă a materialelor .

Avem o experiență de peste 10 ani, timp în care satisfacerea ta a fost ,este si va fi totdeauna pe primul loc.

Oferim produse î n funcție de dorința fiecăruia, în concordanță cu ambientul camerei /restaurantului execuntând dimensiunile dorite.

Misiunea noastră este să facem din locul tău preferat unul de vis.

Oamenii au nevoie de frumusețe, calitate, ghidare, sprijin, iar noi suntem aici  sa ti le oferim prin super calitatea produselor noastre, varietate, consultanță și nu numai..

Experiența pe care o avem în spate vorbeștede la sine; cu un portofoliu bogat de restaurante, pensiuni și zeci de familii care se bucură de produsele oferite vom continua să ducem misiunea noastră în fiecare încăpere.

Daca ai o Pensiune, un Restaurant sau Hotel noi te ajutăm să-ți dezvolți afacerea prin bunul gust, calitatea si frumuseţea cu care veți învălui fiecare client.

Este extrem de relaxant pentru un client să servească masa într-un ambient bine organizat, iar fețele de masă dau o notă de eleganță si confort .

De aceea recomandăm folosirea feței de masa în orice casă, zilnic .
Ce senzație ai dacă în fiecare zi mănânci pe fața de masă de mușama , plastic sau … și de ce doar de sărbători punem fața de masa de calitate?

Te respecți pe tine și pe cei cu care servești masa atunci când pui o față de masă din material textil ..și DA poți să simți că ești acasă la tine – la restaurantul tău personal.

Iar despre lenjerii pot să spun … că le ador.

Ce senzație plăcută ai când te așezi să dormi pe o lenjerie de calitate și plăcută atât ca desen , culori sau model .

Dacă materialele sunt de calitate, iar celelalte obiecte plapuma, perna, salteaua au huse de calitate; toate acestea duc la un somn odihnitor, liniștit și confortabil .

Lasa-ne o comandă și vei fi rasfatat.

Updating…
  • Nu este nici un produs în coș.